:

:

:

Belediye Başkanı Şevket Can, Emekliler ile Bir araya Geldi

“Tüm Vatandaşlarımız Gibi Emeklilerimiz Bizler İçin Kıymetli ve Değerli İnsanlardır”
Tarih: 30 Kasım 2017 Perşembe 10:01
Belediye Başkanı Şevket Can, Emekliler ile Bir araya Geldi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can,  ülkenin kalkınması için yıllarca alın teri döken emeklilerin, toplumun önemli bir kesimini oluşturduğunu söyledi.

Başkan Şevket Can, Tüm Emekliler Tarsus Şube Başkanı Mehmet Bülent Gözener ve yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Tarsus’ta emeklilerin ekonomiye ciddi katkıları olduğu gerçeğinin herkes tarafından bilindiğini ifade eden Belediye Başkanı Şevket Can, “Ülkemizin kalkınması için yıllarca alın teri döken emeklilerin, toplumun önemli bir kesimini oluşturuyor. Emekli insanlarımızın bir sivil toplum temsilcisi çatı altında bir araya gelerek, haklarını aramanın yanı sıra  birlikte dayanışma içerisinde olması son derece olumludur,

Ayrıca emeklilerimiz kendi aileleri, bu kent ve bu ülke için yıllarca çalışmışlar, büyük fedakarlıklar göstererek emekliliği onurlu bir şekilde hak etmiş insanlardır. Bu bakımdan onlar bizim için çok kıymetli ve değerli insanlardır. ” diye konuştu.

Tüm Emekliler Tarsus Şube Başkanı Mehmet Bülent Gözener ise Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın, ziyaretinde büyük bir onur duyduğunu söyledi.

Bu haber toplam 377 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2