:

:

:

Başkan Şevket Can, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü’nü Kutladı

“Gazetecilik, Demokrasinin Gelişmesi ve Devamlılığının Sağlanmasında Çok Önemli Bir Role Sahiptir”
Tarih: 10 Ocak 2018 Çarşamba 11:19
Başkan Şevket Can, 10 Ocak Çalışan Gazetecileri Günü’nü Kutladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Basın mensuplarının zor şartlar altında, büyük fedakarlıklar vererek çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, “Yerelde, ulusalda gazeteciler halkın haber alma ihtiyacını karşılamaları açısından çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Bir ülkede demokrasileri güçlendiren ve geliştiren en etkin unsurlardan biri, meslek ahlakına ve tarafsızlık ilkesine riayet eden bir basının varlığıdır.

Unutulmamalıdır ki, basının başta milli konular olmak üzere her meseleye yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması, millet şuurumuzun sağlamlığı ve demokrasimizin güçlenmesi açısından oldukça önem arz etmektedir.

Medya çalışanlarımızın kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki yükümlülüklerini en iyi biçimde yerine getirmek için gösterdikleri çabalar hiç kuşkusuz takdire şayandır.

Gazetecilik, doğru haber, özgür yorum, eleştiri özgürlüğü esasları doğrultusunda gerçekleştirildiğinde demokrasinin gelişmesi ve devamlılığının sağlanmasında çok önemli bir role sahiptir.

Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin şehirlerine hizmet etme mücadelesi veren basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarı diliyorum’’ ifadesini kullandı. 

Bu haber toplam 363 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2