:

:

:

Başkan Ömer Kurnaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Boyacıoğlu ve Metin’i Ziyaret Etti

“Emeklilerin %80’ni Çocuk ve Torunlarına Yardım Ediyor”
Tarih: 24 Ekim 2019 Perşembe 10:46
Başkan Ömer Kurnaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Boyacıoğlu ve Metin’i Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Türkiye’deki emeklilerin, % 80’nin çocuklarına ve torunlarına ekonomik anlamda destek sağladığını söyleyen Tarsus Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanı ve TÜED Genel Merkez Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin’i makamlarında ziyaret etti.

Tarsus Emekliler Derneği Şube Yöneticileri ile birlikte ilk olarak İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu’nu makamında ziyaret ederek, ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunan Emekliler Derneği Şube Başkanı ve TÜED Genel Merkez Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, bu ülkenin selameti için ülkenin her bireyinin asker doğduğunu söyledi.

-EMEKLİLERİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORUZ-

Tarsus’un İsmetpaşa mahallesinde 20 yıllı aşkın muhtarlık görevini icra ettiğini belirten Başkan Ömer Kurnaz, “Tarsus’ta 1951 yılından bu yana bu güzel şehirde yaşıyoruz. Mahallemizin seçkin bir mahalle hale getirmek için çok çalıştık. Geçmişte Jandarma Komutanlığında görev yapan askerlerimizin evrak işlerini bizler hazırladık. Bu sebepten dolayı daima belirtirim ki, jandarmanın muhtarlığını görevinde yerine getirdik.

Tarsus’ta yaşayan emeklilerimizi Türkiye Emekliler Derneği yönetimden büyük bir şerefle Mali Sekreter olarak temsil ediyoruz. Türkiye genelinde yaptığımız özverili çalışmalar neticesinde şu anda 173 şubemiz bulunuyor. Bu rakam katlanarak büyüyecek” diye konuştu.

-TÜRK MİLLETİ ASKER DOĞMUŞTUR-

Tarsus Emekliler Derneği Tarsus Şube Başkanı ve TÜED Genel Merkez Mali Sekreteri Ömer Kurnaz, ülkede yaşayan herkesin asker olarak doğduğunu söyledi.

İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu’nu ziyareti sırasında konuşmasına şu sözlerle vurgu yapan Başkan Ömer Kurnaz, “Makamlardan insanlar ayrılırken, önemli olanın giderken gülmesidir. Yüzbaşımız Boyacıoğlu’na bunu diliyorum. Biz kadını, erkeği, çocuğu, yaşlısı ile bu vatan için canımız seve seve feda etmeye hazırız. Türk ordumuzu Allah muzaffer etsin” dedi.

Tarsus İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Boyacıoğlu ise Başkan Ömer Kurnaz ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinde dolayı memnuniyeti dile getirdi.

-EMEKLİLER ŞU ANDA PERİŞAN-

Türkiye’de ve özellikle bölgemizde hayatlarına devam eden emeklilerin %80’nin çocuklarına ve torunlarına ekonomik anlamda destek sağladığını söyledi.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin’i, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret eden Başkan Ömer Kurnaz, ülke genelinde emeklilerin şu anda perişan durumda olduğuna vurgu yaptı.

Tarsus’ta 23 bin üyesi bulunduğunu hatırlatan Başkan Ömer Kurnaz, hayatın her alanına yapılan zamlar yüzünden emeklileri için yapılan bazı iyileştirmenin enflasyon karşısında eriyor. Verilen bayram ikramiyeleri ise artık kadük niteliği haline gelmiştir. Çözümlerin bir an önce hayata geçmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin ise Başkan Ömer Kurnaz ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışan her bireyin emekli potansiyeli olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 407 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2