:

:

:

Başkan Ömer Kurnaz, Son Noktayı Koydu

“TOKİ Konutlarını Devlet Yaptırır, Kimse Kimseyi Kandırmasın”
Tarih: 11 Aralık 2017 Pazartesi 10:47
Başkan Ömer Kurnaz, Son Noktayı Koydu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, Tarsus Belediyesi tarafından engelliler yararına yaptırılan ‘Empati Kafe’yi yöneticileri ile birlikte ziyaret etti.

Tarsus Sakatlar Derneği Başkanı Ali Çelik ve Görme Engeliler Başkanı Fikri Topuz ve Empati Kafe çalışanlarının karşıladığı Başkan Ömer Kurnaz, ‘Hayırlı Uğurlu Olsun’ dileklerini sundu.

Başkan Ömer Kurnaz, bedensel ve görme engelli bireylerin arasında emeklilerinde bulunduğu belirterek, birlik içerisinde çalışarak, hak ettikleri zam’ı almak istediklerini söyledi.

-SAĞLIKTAKİ KATKI PAYİ KALDIRILMALIDIR-

Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, emekliden muayene ve ilaç katkı payı adı altında kesintiler olduğunu söyleyerek, “Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz yaklaşık 4 milyon mülteciye ücretsiz sağlık hakkı verirken, ömrünü bu ülkenin kalkınması vererek çalışan emekliden muayene ve ilaç katkı payı alıyor.Bunun kalkmasını istiyoruz” dedi.

-DERNEKLER TOKİ’YE KONUT YAPTIRAMAZ-

Türkiye de hiçbir sivil toplum örgüt yararına çalışan derneklerin kesinlikle Toplu Konut İdaresine (TOKİ)ye konut yaptıramayacağının altını çizen Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz, “TOKİ konutlarını ancak devlet yaptırabilir. Kimse kimseyi kandırmasın. Bizler sadece talep toplarız ve ilgili yada bölgenin siyasilerine topladığımız talepleri veririz. Toplumda kimse “TOKİ konutları yaptıracağız” şeklinde bir algı oluşturup, kendine pay çıkarmasın. Devlet yaptırır ve bununda bir yapılış şekli vardır. TOKİ konutları bilindiği üzere kura yöntemi ile belirleniyor. Bu kuraya da katılmak her emeklinin hakkıdır” diye konuştu.

Başkanlar Çelik ve Topuz, Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri ve Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden son derece memnun olduklarını dile getirdi.

Bu haber toplam 482 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2