:

:

:

Başkan Kocamaz, ''Bizim Yandaşçılık Anlayışımız Yoktur''

MHP Anamur Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, Kocamaz’ı ziyaret etti
Tarih: 21 Nisan 2014 Pazartesi 10:31
Başkan Kocamaz, ''Bizim Yandaşçılık Anlayışımız Yoktur''
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


MHP Anamur Kadın Kolları Başkanı Alime Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kocamaz, “Uzun bir seçim sürecinden sonra amacımıza ulaştık, ancak işimiz daha yeni başlıyor. Yenice’den Kaledran’a kadar bütün vatandaşlarımızı mutlu etmeli ve güvenlerini boşa çıkarmamalıyız.” dedi.



Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin henüz kurumsal bir kimlik kazanmamış olduğunu ifade eden Başkan Kocamaz, “Belediye’de maalesef her anlamda geri kalmışlık söz konusu.



 Bu geri kalmışlığa karşı mücadele ederek belediyeyi önce düzlüğe, sonra da yukarılara çıkarmak zorundayız. Bunun için de gece-gündüz demeden çalışmak durumundayız.” dedi.



Belediye’de görev yapan kadrolu personel giderinin 20 milyon lirayı aştığını kaydeden Başkan Kocamaz, “Buna bir de yeni yasa ile il özel idaresi ve kapatılan belde belediyelerden gelen işçi giderleri de eklendi. Ayrıca şu anda 3 bine yakın taşeron işçi çalışıyor görünmekte, ancak bu işçilerden de tam anlamıyla verim alınamadığı tespit edilmiştir. İşini doğru yapan, evine helal lokma götüren ve belediyeye verimli olan hiçbir çalışanın ekmeğiyle oynamayız. Ancak bizim tempomuza ve yönetim tarzımıza ayak uyduramayan personelle de yollarımızı ayırırız. Nitekim daire başkanlarının büyük bir kısmında bunu gördük ve kendileri de görevden aflarını talep ettiler. Onların yerine gelecek olan arkadaşlarımız da tempomuza ayak uyduramazsa onlar da gider. Belediye’de kimsenin yeri garanti değil. Çünkü bizim adam kayırmacılık ve yandaşçılık gibi bir anlayışımız bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olamaz.” dedi.



 Mersin’in en büyük probleminin işsizlik olduğunu belirten Başkan Kocamaz, “Bu problemin çözümü için, iş adamlarının Mersin’de yatırım yapmalarının önünü açmak zorundayız. Vatandaşa verdiğimiz her sözün arkasındayız.” dedi.



İlçe belediyeleri ile bir anlaşma yaptıklarını ve sistemi tam anlamıyla oturtuncaya kadar, belde ve köylerin hizmetlerinin ilçe belediyeleri tarafından yapılacağını ve sonrasında mahsuplaşmaya gidileceğini ifade eden Başkan Kocamaz, “Özellikle köylerde acil yapılması gereken işler, bir süre daha ilçe belediyeleri tarafından yapılacak ve vatandaşlarımız mağdur edilmeyecektir.” dedi.



Konuşmasının sonunda seçimin bittiğini, ancak önümüzdeki yıl genel seçimlerin olduğunu vurgulayan Başkan Kocamaz, “Yoğun bir seçim sürecinden başarıyla çıktık. Biraz dinlendik ve en kısa zamanda önümüzdeki genel seçimler için çalışmak zorundayız. Çünkü ülkenin içinde bulunduğu durum, tek başına bir MHP iktidarının olması gerektiğini gösteriyor. Bunun için de çok çalışmak zorundayız.” dedi.



Bu haber toplam 9654 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1