:

:

:

Başkan Ertuğrul Bodur, Gündeme İlişkin Açıklama Yaptı

“Ak Belediyecilikle Tarsus ‘da Neyi Ayağa Kaldıracaklar Merak Ediyorum”
Tarih: 10 Ocak 2018 Çarşamba 11:17
Başkan Ertuğrul Bodur, Gündeme İlişkin Açıklama Yaptı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, ak belediyecilikle Tarsus ‘da neyi ayağa kaldıracaklarını merak ettiklerini kaydetti.

15 yıldır Çamlıyayla yolunu yapamayanlar, sahil bandı ve otel ihalelerinin iktidara geldikleri günden itibaren beceremeyenlerin Adana-Mersin yolu arasını 8 şeride çıkaracağını vaat edip tek çivi çakmayanlar, Kulak ve Bahşiş ’de 1992’de devriye alınan 4 pompadan 2 sini çalıştıramayanların Tarsus ‘da neyi ayağa kaldıracaklar merak ettiklerini yayınladığı basın açıklamasında dile getiren Başkan Bodur, şu düşüncelerine yer verdi:

“15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye’de havanın kurşundan ağır olduğu bir gecede Sayın Cumhurbaşkanımızın havada inecek yer aradığı, Başbakanımızın Tünelden çıkamadığı bir günde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, Genel Merkezimize gelerek; teşkilatımızın tüm ışıklarını yaktırmış Devletin bekası vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü adına Devletin yanında hükümetin arkasında olduğunu beyan etmiştir.

 

Bugün yine içerideki ve dışarıdaki şer odaklarının işbirliği ettiği yedi düvelle mücadele ettiğimiz bu ortamda milli birlik ve bütünlüğümüz için dış siyasette ve terörle mücadele konularında vakur ve dik duruşunu devam ettirmektedir.

 

Biz de genel başkanımızın istikrarlı ve karalı duruşu çerçevesinde ilçemizde siyaset yürütmekteyiz. Birlik ve beraberliğe her zamanınkinden çok daha fazla ihtiyacımızın olduğunun farkında ve bilincindeyiz. Bu vesile ile telaffuz ettiğimiz kelimelere ve kurduğumuz cümlelere azami özen göstermekteyiz.

 

Ancak ne var ki iktidar partisi verilen mesajların kadrini ve kıymetini idrak edememekte her fırsatı ganimet bilerek siyaset üretmektedir. Son beyanlarında ak belediyecilikle Tarsus’u ayağa kaldıracaklarını ifade etmişlerdir.

 

Tarsuslu hemşerilerimiz 1994 yılında analarının ak sütü gibi helal tertemiz oyları ile ve hür iradeleri ile Milliyetçi Hareket Partisini Tarsus’ta yerel iktidara getirmişlerdir. Ve bu güne kadarda girmiş olduğu belediye seçimlerinin tamamını açık ara fark ile kazanmıştır.

 

Bugün Tarsus Belediyesi 957 İlçe Belediyesi içerisinde Avrupa Mükemmellikte Kalite Ödülünü almış; tarihi ve kültürel değerlerini koruyarak Tarsus’u Dünya Kenti yapmıştır.

 

Sayın Cumhurbaşkanımız ve İstanbul Eski Belediye Başkanı sıfatı ile ulusal kanallarda 81 milyona hitaben İstanbul’a ihanet ettiklerini itiraf etmiştir. AKP’nin kurucu genel başkan yardımcısı Ankara’nın parsel parsel satıldığını beyan etmiştir. İstanbul’un mevcut halef Belediye Başkanı 13.5 milyar Türk Liralık ihaleyi yolsuzluk nedeniyle iptal etmiştir.

 

Şimdi soruyorum sizlere, 15 yıldır Çamlıyayla yolunu yapamayanlar, sahil bandı ve otel ihalelerinin iktidara geldikleri günden itibaren beceremeyenler, Adana-Mersin yolu arasını 8 şeride çıkaracağını vaat edip tek çivi çakmayanlar, Kulak ve Bahşiş ’de 1992’de devriye alınan 4 pompadan 2 sini çalıştıramayanlar, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, et ithalatına, ot ithalatına mahkûm edenler ak belediyecilikle Tarsus ‘da neyi ayağa kaldıracaklar merak ediyorum.

 

“Yenilen pehlivan güreşe doymazmış.” Halep ordaysa arşin burda. 2019 da meydana çıkarsın İnşallah hesabı görürüz.”

Bu haber toplam 563 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2