:

:

:

Başkan Can, Yağış ve Fırtınadan Etkilenen Ova Mahallelerde İncelemelerde Bulundu

“Çiftçilerimize destek Olunmalı ve Kolaylıklar Sağlanmalıdır”
Tarih: 18 Ocak 2019 Cuma 10:42
Başkan Can, Yağış ve Fırtınadan Etkilenen Ova Mahallelerde İncelemelerde Bulundu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, aşırı yağış ve fırtına nedeniyle taşkınların yaşandığı ova mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Halitağa, Akarsu, Kelahmet, Ağzıdelik, Egemen, Alifakı ve Baharlı Mahallelerinin ekili alanlarında büyük zararlar meydana geldiğini belirten Başkan Can, çiftçilere geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Belediyenin ilgili personelleriyle bölgede incelmelerde bulunan Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Belediyesi olarak bütün imkanlarını seferber ettiklerini kaydetti.           

Başkan Can, “Bölgemiz bu sene aşırı derecede yağış aldı. Tabi ki yağmura bir şey denmez. Ama yokluğu da bir sorun, çok olduğunda da ayrı bir sorun. Son günlerdeki aşırı yağıştan etkilenen ova mahallelerimizi ziyaret edip sıkıntıları yerinde değerlendirdik. Tarsus Belediyesi olarak elimizdeki imkanlarla onların her zaman yanlarında olduk. Çiftçilerimiz bölgemizde gerçekten çok sıkıntılı bir dönem geçiriyorlar. Tarlaların ve seraların büyük bölümü sular altında, ürünler hasat edilemeyecek durumda. Çiftçilerimizin bu arazileri ne zor şartlarda ektiklerini hepimiz yakinen biliyoruz. Birçoğu zaten borç harç içinde gelecek hasadı beklerken, bölgemizdeki aşırı yağış onların bu beklentilerini de sekteye uğrattı.

Bu konuyu Mersin Milletvekilimiz Baki Şimşek de meclise taşımıştı. Ben de kendisini bu konuda destekliyorum ve hükümetimizden aşırı yağış alan Çukurova Bölgesi’nde zarar gören çiftçilerimize destek olmasını, kolaylıklar sağlanması gerektiğini belirtiyorum. Allah daha büyük afetlerden bölgemizi ve ülkemizi korusun. Zor günlerde birbirimize daha sıkı sarılmalıyız” dedi. 

Bu haber toplam 406 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2