:

:

:

Başkan Can,” Kadınlar Hayatımızın Her Alanında Olmalıdır”

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, 8 Mart Dünya Kadınlar günü nedeniyle kadınlarla bir araya geldi.
Tarih: 11 Mart 2019 Pazartesi 10:30
Başkan Can,” Kadınlar Hayatımızın Her Alanında Olmalıdır”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

May life Plazada düzenlenen programda ilk sözü alan Türk Kadınlar Birliği Tarsus Şube Başkanı Figen Aktan, Belediye Başkanı Şevket Can'a kendilerini unutamadığı ve destek verdiği için teşekkür etti.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ise bütün kadınların gününü kutlayarak konuşmasına başladı.

Başkan Can, “Kadınlar gününüz kutlu olsun, umutlu olsun ve güzel olsun. Aslında şahsımın düşüncesi 8 Mart bir gün ile kalmamalıdır. Kadınlarımızı, eşlerimizin önemini hatırlarken yılın bir gününe sığdırmamak lazım diye düşünüyorum. Bence yılın 365 günü kadınlar günüdür. Kadınlarımıza böyle davranmamız gerektiğini düşünüyorum. Bizler mesai arkadaşlarımızla birlikte şehrimize hizmet ediyoruz. Ve bu hizmetlerimizi ayrım yapmadan, ötekileştirmeden yapıyoruz. Şehrimizi 5 yıl boyunca birlikte yönettik. İnşallah birlikte yönetmeye de devam edeceğiz. Bizler kadınlar önem veriyoruz. Göreve geldiğimde iki başkan yardımcım kadın. Şu anda 6 kadın meclis üyemiz var yeni listemizde. Bayanlarımızı önemsiyoruz. Çalışmalarımızda kadınlarımızın da olmasını istiyoruz. Hanımeli pazarını bu yüzden faaliyete geçirdik. Siptilli Çarşını Adana Bölge müdürlüğünden kiraladık ve kadınlarımıza cüzi miktarda bedellerle kiraya verdik” ifadelerini kullandı.

Yaptığı ve yapacağı hizmetlere değindikten sonra Başkan Can, “Tarsus bir tek önceliğimiz var. Huzurumuzun ve kardeşliğimizin devam etmesidir. Belediyecilikte budur. Dokunmaktır, hissetmektir.  Vatandaşlarımızla içiçe birlikte şehrimizi yönettik. 31 Martta seçim var. Cumhur ittifakı adayıyım. Mersinde Hamit Tuna Başkanımız. Allah’ın izniyle bu seçimi açık ara kazanacağımıza inanıyorum. Hiçbir endişem yok. Biz beş yıldan beş yıla vatandaşımızı hatırlamadık. Biz vatandaşlarımıza gönlümüz ve yüreğimiz her zaman açıktır. 31 Martta sizlerin duası ve desteğiyle sadıkları patlata patlata açık ara kazanacağız. 8 Mart’ı bir daha hep birlikte kutlamayı Rabbim bizlere nasip etsin” ifadeleriyle sözlerine son verdi.

Daha sonra 10 Kadın Derneği yöneticileri Başkan Can'a desteklerinden dolayı teşekkür edip, plaket sundular.

Programda Yerel sanatçılardan Ali Taşoğlu’nun seslendirdiği parçalarla kadınlar unutulmaz bir gün yaşadılar.

Bu haber toplam 512 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1