:

:

:

Başkan Bektaş Aslan, “Hain Kalkışma Kesinlikle Kabul Edilecek Bir Davranış Değildir”

Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, 15 Temmuz’un birinci yıl dönümü dolayısıyla verdiği mesajda, “Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve bütünlüğünü bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir” dedi.
Tarih: 14 Temmuz 2017 Cuma 10:02
Başkan Bektaş Aslan, “Hain Kalkışma  Kesinlikle Kabul Edilecek Bir Davranış Değildir”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Hain kalkışmanın, halkın inançlı ve kararlı duruşu neticesinde amacına ulaşamadığına dikkati çeken Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan, “Demokrasimize ve aziz milletimize yönelik bu girişimin üzerinden tam bir yıl geçti. Şehitlerimiz ve gazilerimiz başta olmak üzere halkımızın dünyada görülmemiş bir şekilde yazdığı kahramanlık destanı hepimizi gururlandırmaktadır. Hain kalkışma kesinlikle kabul edilecek bir davranış değildir. Allah ülkemizi ve bizleri, bu nifak tohumu saçanlardan uzak tutsun” diye konuştu.

15 Temmuz Şehitlerine ve vatan savunmasında toprağa düşen diğer Şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Başkan Bektaş Aslan, “Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Bu ülkenin dirliğini, birliğini bozmaya çalışan, vatanın bölünmez bütünlüğüne göz dikenleri esefle kınıyorum. Onların her zaman karşısında olacağımızı söylüyorum. Bu vesileyle de tüm esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 593 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2