:

:

:

Baki Şimşek, Şehit Yakınlarının İşten Çıkarılmasına Tepki Gösterdi

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, TBMM genel kurulunda yaptığı konuşmasında, Şehit yakınlarını işten çıkaran Derik Belediye başkanını sert bir dille eleştirdi.
Tarih: 30 Mayıs 2019 Perşembe 10:06
Baki Şimşek, Şehit Yakınlarının  İşten Çıkarılmasına Tepki Gösterdi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Şimşek konuşmasında; “ Bugün Mersin'e şehit ateşi düştü. Suriye sınırında PKK'lı şerefsizler tarafından ağır yaralanan hemşerim Mersin Bozyazı'dan Uzman Onbaşı Yaşar Yıldırım şehit olmuştur. Bozyazı’lı ve Mersin’li bütün hemşerilerime başsağlığı, ailelerine sabırlar diliyorum.

 Tabii, şehitlerimiz kadar bugün bizi Mardin Derik'ten gelen bir haber derinden üzmüştür. Derik'in HDP'li Belediye Başkanı, şehit İdan Dinç ve Nuri Dinç'in kardeşi Mehmet Dinç ve yeğeni Sıddık Dinç, yine şehit polis yakını Bayram Dağ'ı önce çöpe sürmüştür belediyede, daha sonra da bu şehit yakınlarının işine son vermiştir.

 Devletimiz şehitlerimizin yakınlarına sahip çıkmalıdır. Gereken yapılmalı, şehit yakınlarının kaderi HDP'li bir belediye başkanının eline bırakılmamalıdır.

Sayın İçişleri Bakanımızı ben göreve davet ediyorum, gereğini yapmasını ve şehit yakınlarımıza sahip çıkmasını bekliyorum. Bu işlemi yapanlar hakkında da soruşturma açmasını talep ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bu haber toplam 505 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2