:

:

:

Baki Şimşek, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin

Siyasi Tecrübesi ile Her Zaman Haklı Çıkmıştır”
Tarih: 22 Haziran 2018 Cuma 10:27
Baki Şimşek, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Bekirde, Civanyayla, Camili, Iğdır, Esenli, Hebilli, Akdam, Karaduvar ve  Adanalıoğlu mahallelerini ziyaret etti.

Şimşek, yapmış olduğu konuşmalarda; Türkiye’nin zor günler geçirdiğini ve 16 Yıllık AKP hükümeti boyunca  MHP’nin her zaman ülke menfaatlerini ön planda tutan ve sorumlu bir siyaset anlayışı içerisinde hareket ederek, çözüm odaklı bir politika izlediğini söyledi.  

MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli’nin  her  söylem ve eleştirisinde  haklı çıktığını ve Sn. Bahçeli’nin siyasi tecrübesi ve öngörüsü ile yine Cumhur ittifakı konusunda da haklı çıkacağını söyledi. 

Baki Şimşek “MHP 50 yıldır Şehitler ölmez, vatan bölünmez, ezan susmaz, bayrak inmez; Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışıyla hareket eden bir partidir. Genel başkanımız sayın Devlet bahçeli her zaman ülkenin birliğinden ve beraberliğinden yana bir politika izleyerek hareket etmiştir. Genel Başkanımız 99’da Ecevitle koalisyon kurdu, Türkiye ‘de sağ sol çatışmasını bitirdi. 2007’de  CHP’liler  eşi başörtülü biri Cumhurbaşkanı adayı olamaz dediler.

Genel başkanımız Meclis’te 367 oy çoğunluğunun sağlanması için destek verdi.   Başörtü sorununu çözen liderin adı Devlet Bahçeli’dir. Kobani olaylarında, gezi olaylarında bu memleketin gençlerini birbirine kırdırmaya çalıştılar.

Gençliğe sokaklar karanlıktır, sokağa çıkmayın diyen ve  gençliğin arkasında kapı gibi duran lider Sn. Devlet Bahçeli’dir. Kürtler bizim 1000 yıllık kardeşimizdir. Bin yıllık kardeşliği yaşayın ve yaşatın dedi. Malatya’da alevi vatandaşlarımızın evine çarpı işareti koydular. Genel başkanımız hemen tepki göstererek Alevi vatandaşlarımıza uzanan eli kırarız dedi. Milletvekilimiz  Sn. Arzu Erdem’i , Ülkü ocakları başkanı ve il başkanını hemen görevlendirerek Malatya’ya gönderdi.  Devlet bahçeli Türkiye’de sağ sol çatışmasını da, Kürt Türk çatışmasını da , Alevi Sünni çatışmasını da bitiren liderin adıdır. MHP bu ülke için gereklidir; MHP olmazsa Türkiye olmaz. MHP’ye sahip çıkın.  “ dedi.

Bu haber toplam 779 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2