:

:

:

Baki Şimşek, “Bizim Derdimiz Türkiye’dir, Ülkemizin Bekasıdır”

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, bayramının son günü Tarsus’a bağlı 18 mahalleyi ve Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesini ziyaret ederek, geçirdi.
Tarih: 19 Haziran 2018 Salı 09:50
Baki Şimşek, “Bizim Derdimiz Türkiye’dir, Ülkemizin Bekasıdır”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Şimşek, ziyaret ettiği yerlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhur ittifakına ve MHP’ye destek istedi.

Şimşek, bayramın son günü Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesini ve Tarsus Sayköy, Kirlik, Kerimler, Çiriştepe, Taşçılı, Kaklıktaşı, Tepetaşpınarı, Boztepe, Böğrüeğri, Pirömerli, Belen, Tepeköy, Cinköy, Sarıveli, Dedeler, Meşelik, Topaklı  ve Beylice mahallerini ziyaret ederek  vatandaşlardan Cumhur ittifakı ve partisi için destek istedi. 

MHP’nin neden Cumhur ittifakına destek verdiğini ve neden Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini anlatan Şimşek; yapmış olduğu konuşmalarda şöyle dedi.

40 yıldır terörle uğraşıyoruz. Terörle mücadelede 35 bin insanımızı şehit verdik. 100 binin  üzerinde gazimiz var.

Bu ülkeyi terörle karıştırmak isteyenler aynı oyunları farklı senaryolarla devreye koyup, önce sağcı solcu, sonra alevi Sünni, sonra Kürt Türk diye bu milleti ayrıştırmak bölmek istediler.

Allah’a şükür milletimiz feraseti ve duyarlılığı ile buna izin vermedi. En son 15 Temmuz’da hain fetö darbe girişimiyle bizim görev yaptığımız TBMM, Genel Kurmay başkanlığı, MİT, Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı,  Cumhurbaşkanlığı sarayı bombalandı. O gün diğer siyasi parti liderleri  henüz ortalıkta yokken Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli genel merkeze gitti, partisinin ışıklarını yaktırdı.

TBMM ‘nin bombalandığı o gece uçaklar  Genel Merkezin üzerinden de uçuyordu , taciz uçuşlarına aldırmayan Genel Başkanımız Sn.  Devlet Bahçeli “ vatan hainlerine ve darbecilere karşıyım. Hükümetin ve Erdoğan’ın arkasındayım” dedi.

15 Temmuz gecesinden günümüze kadar aynı politika anlayışı Yenikapı ruhuyla hep devam etti.

Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı düşündüğümüz için değil, ülkemizi düşündüğümüz için bu yoldayız. Biz sorumlu davranıyoruz ve sorumlu siyaset yapıyoruz. Sadece Gölbaşı Özel Harekatta 53 tane dağ gibi, Hz. Hamza gibi yiğitlerimizi kaybettik.

Ağaçların dallarından ceset parçaları toplandı, düşünebiliyormusunuz pkk’ya bile kullanılmayan bombaları kullanmışlar. Yanmış, kül olmuş cesetler gördük. Tabutların içinin çoğu boştu.

Türkiye bunları yaşadı. 15 Temmuzdan sonra da önce ülkem ve milletim , sonra partim ve ben diyen , ben bu ülkenin 1 m2 toprağından da bir tane insanından da vazgeçmem diyen , benim aklım hep Türkiye’dir diyen, 7 Haziran’dan sonra Kemal Kılıçdaroğlu tarafından  kendisine teklif edilen başbakanlık koltuğunu elinin tersiyle iterek ben bu ülkede hdp’nin desteği ile başbakanlık yapmam diyen Devlet Bahçeli yine her zamanki gibi sorumlu siyaset anlayışı ile hareket ederek politika değişikliğine gitti ve hükümeti destekledi.

Bizim derdimiz Türkiye’dir, ülkemizin bekasıdır. Bu anlayışla adayımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Cumhur ittifakına ve MHP’ye destek verin.” dedi. 

Bu haber toplam 544 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2