:

:

:

Baki Şimşek” 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutladı

Milletvekili Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Tarih: 23 Kasım 2021 Salı 17:56
Baki Şimşek” 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü Kutladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Milletvekili Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Yayımladığı mesajında; “Kutsal olduğu kadar mesuliyeti de yüksek bir mesleği icra eden; sevgi ve fedakarlık timsali olan öğretmenlerimiz, gerçekleştirdikleri eğitim ve öğretim faaliyetiyle adeta istikbalimizi de şekillendirmektedir. 
   Yurdumuzun her köşesinde fedakarca çalışan, en zorlu şartlarla dahi mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan öğretmenlerimize hepimiz şükran borçluyuz.
   Bu duygu ve düşüncelerle; Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, Öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm Öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum. 
   Bu vesileyle; saygıdeğer öğretmenlerimizin bu onur gününü kutlarken; eğitim şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, kutsal mesleğin onurlu temsilcileri olan öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarı dilekleriyle, selam ve saygılar sunuyorum” dedi.
 
Bu haber toplam 292 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2