:

:

:

Baki Şimşek, “24 Haziran’dan Sonra Bu Ülkeyi AKP ve MHP Birlikte Yönetecekler”

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek; MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Ali Gökmen ve MHP Gülnar İlçe Başkanı Yüksel Çelik ile birlikte Kayrak Mahallesi, Gülnar sanayi sitesi, Cumhuriyet Parkı,Gülnar Şeyhömer, İshaklar ve Kuskan mahalleleri ile Gülnar esnaflarını ziyaret ederek Cumhur İttifak’ı ve partisi için destek istedi.
Tarih: 13 Haziran 2018 Çarşamba 09:14
Baki Şimşek, “24 Haziran’dan Sonra  Bu Ülkeyi AKP ve MHP Birlikte Yönetecekler”
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek Gülnar Kayrak mahallesinde yapmış olduğu konuşmada; Cumhur ittifakını anlatarak, partisi ve ittifak için vatandaşlardan destek istedi. Durum ve şartlar değiştiği için Cumhur ittifakının gerekli ve zorunlu olduğu söyleyen Şimşek konuşmasının son kısmında MHP’nin seçim vaatlerini açıkladı.

 Baki Şimşek “Biz MHP olarak Çiftçiye ucuz mazot, ucuz gübre; hayvancıya ucuz yem verilmesini istiyoruz. Prim süresini doldurup emeklilikte yaşa takılanların emekli olmasını istiyoruz. Tarım Bağ kurundan emekli olanların en az asgari ücret tutarında maaş almasını istiyoruz. Şehitlerimizin, gazilerimizin bütün yetimlerine devlet kadrolarında iş istiyoruz. Gençlerimiz için üniversite sınavını kaldırıyoruz. Çalışanı olmayan her bir eve asgari ücretin yarısı kadar maaş vereceğiz. Bu ülkenin her sorunu ve her derdi ile ilgileneceğiz. Bundan bir şüpheniz olmasın. Gülnar Mut yolunu , Gülnar Silifke yolunu , Gülnar Aydıncık yolunu; Gülnar’ın tüm sorunlarını TBMM’de dile getirdik; sizlerin sesi soluğu olduk. Allah kısmet ederse, yine sizlerin sesi soluğu olmaya devam edeceğiz. İnşallah 24 Haziran’dan sonra bu ülkeyi AKP ve MHP birlikte yönetecekler. Bu yolu biz beraber yürüyeceğiz.Hepinizin duasını ve desteğini bekliyorum, saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum. “ dedi.

Gülnar  Sanayi Sitesini ziyaret eden Baki Şimşek esnaflara ; MHP’nin seçim beyannamesinde yer alan “ Esnaf ve sanatkârların geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanınması ile Staj ve çıraklık sürelerinin emeklilik hizmetine sayılması gibi” vaatlerini anlattı.

Gülnar Cumhuriyet Parkında halka seslenen Şimşek ; MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli’nin yüksek öngörüsü ile her zaman haklı çıktığını söyleyerek; “ Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli’ye , Cumhur ittifakına  ve MHP’ye sahip çıkın” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin Gülnar’da düzenlemiş olduğu iftar programına katılan Baki Şimşek; bütün vatandaşların partisine ve Cumhur ittifakına desteğini beklediğini söyleyerek, Türk- İslam aleminin Ramazanını ve Ramazan Bayramını kutladı.

 “Gülnar İshaklar Mahallesinde  yapmış olduğu konuşmada ; MHP’yi sahipsiz bırakmayın.  MHP’yi terör partisinin altına düşürmeyin. Şehit Hacı Mustafa Can’ın kemiklerini sızlatmayın; MHP bu ülkenin sigortasıdır, sahip çıkın dedi. Baki Şimşek ; “

Ben mecliste bir konuşma yapmıştım; birçoğunuz izlemişsinizdir. Osman Baydemir kürsüye çıktı. Ben dedi Kürdistan’ın milletvekiliyim. Meclis Başkan vekili Ayşe Nur Bahçekapılı sordu . Kürdistan neresidir? Osman Baydemir kalbini göstererek Kürdistan burasıdır dedi. Ben de söz aldım.  Ne kürdistan’ı ulan dedim. Burası Türkiye Cumhuriyetidir. Ben bugün şehidimiz Hacı Mustafa’yı toprağa verdim aynı gün Ankara’ya geldim.  Bu vatan için  binlerce Hacı Mustafa savaşmak  ve ölmek için hazırdır, dedim. MHP’ye sahip çıkın, MHP olmazsa Türkiye olmaz. “ dedi.  

Bu haber toplam 546 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2