:

:

:

Aslan ve Tıraş, -Dinçer’i, Ziyaret Etti

Tarsus Servis Aracı İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Tıraş ile Tarsus Yeni EKK Başkanı Bektaş Aslan Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini ilettiler.
Tarih: 23 Mayıs 2018 Çarşamba 09:45
Aslan ve Tıraş, -Dinçer’i, Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Yönetim kurulu üyeleri Mehmet Fahri Karaca, Emrah Işık, Oğuz Özkan ve Mehmet Turan’ında eşlik ettiği ziyarette Oda Başkanı Mehmet Tıraş, Başkan Dinçer’e günün anısına bir buket çiçek verdi ve başarı dileklerini iletti.     

Tarsus Yeni EKK Başkanı Bektaş Aslan’da Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’e hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi.

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Tarsus Servis Aracı İşletmecileri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Tıraş ve yönetim kurulu üyeleri ile Tarsus Yeni EKK Başkanı Bektaş Aslan’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de temsil ettikleri esnaf ve sanatkarların sorun ve beklentilerine çözüm üretme adına omuz omuza, güç birliği içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Bu haber toplam 499 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2