:

:

:

ANADOLUFED Temsilcisi Aslı Gözen Kaymakam Otcu’yu, Ziyaret Etti

Anadolu Hayvan Hakları Federasyon (ANADOLUFED) Tarsus Temsilcisi Aslı Gözen, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’yu makamında ziyaret etti.
Tarih: 6 Şubat 2020 Perşembe 11:16
ANADOLUFED Temsilcisi Aslı Gözen Kaymakam Otcu’yu, Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Aslı Gözen, ziyaret sırasında 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında kamusal alanlarda yapılması gereken çalışmalarla ilgili Kaymakam Otcu’ya görüş ve taleplerini iletti.
Aslı Gözen, “Bir yudum su için insan peşine takılan ve sokaklarda açlık ve susuzlukla mücadele eden sokak hayvanları için farkındalık yaratmak amacıyla çalışma yürütüyoruz. Bu kapsamda emniyete (karakollar), jandarmaya (birliklere), muhtarlıklara, okullara, müftülüğe (camilere), alışveriş merkezlerine, hastanelere ve insanların yoğun olarak bulundukları yerlere 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunun ceza maddesini içeren, bir kap mama ve su adı altında afişler asılmasını talep ediyoruz.
Karnı doymuş, tok bir hayvanın bir köşede kıvrılıp uyuyacağını, insan peşinden koşmayacağını ve bir kap mama ve suyun hayat kurtardığını ve sayılarını kontrol altına almanın tek yolunun kısırlaştırma olduğunu belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. 
Görüşmenin oldukça olumlu geçtiğini ifade eden Asli Gözen, “Duyarlılığından ve ilgisinden dolayı Kaymakamımız sayın Kadir Sertel Otcu’ya teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Bu haber toplam 437 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1