:

:

:

Alkışlar, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’ya

18 Yıl Sonra Vatandaş, Devlete Derdini Yüz yüze Anlattı
Tarih: 18 Ekim 2019 Cuma 11:50
Alkışlar, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’ya
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’nun, çalışmaları arasında yer alan ve her ortamda büyük beğeni toplayan ilk ‘Halk Günü’ toplantısı yapıldı.

Tarsus Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen ‘Halk Günü’ toplantısı ile vatandaş, yüz yüze devleti ilk temsil eden mülki amire sorunlarını anlatmaya başladı.

Tarsus’ta 1995 ve 2001 yılları arasında görev yapan merhum Kaymakam Ali Ülger’den bu yana yapılmayan ve 18 yıl aradan sonra yapılan ‘Halk Günü’ toplantısına vatandaş büyük ilgi gösterdi.

-DEVLET VATANDAŞ İÇİN VAR-

Halk Günü’ buluşmalarının ilk toplantısında ‘Devlet vatandaş için var’ diyen Kaymakam Kadir Sertel Otcu, “Türkiye Cumhuriyeti olan her vatandaşımızın sorunlarını dinleyerek, yüz yüze çözümlenmesi noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız.

Her perşembe saat: 14.00 ile 16.00 arasında vatandaşlarımız ile buluşmaya devam edeceğiz. Amacımız vatandaşımızın doğrudan derdine çözüm bulmak” diye konuştu.

-SOSYAL MEDYA VE PERSONELİMİZE ULAŞIN-

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, vatandaşın ‘Halk Günü’ toplantılarının yanı sıra sosyal medya hesaplarından kendilerine ulaşabileceğini söyledi

Vatandaşın her sorununa anında çözümün bulunması için özel büro elemanına ulaşabileceklerini kaydeden Kaymakam Kadir Sertel Otcu, “İnstagram hesabımız tarsuskaymakamligi1, Tarsus kaymakamlığı facebook hesaplarımızda bizlere ulaşabilirler” diye konuştu.

Bu haber toplam 646 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2