:

:

:

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, Gazetemizi Ziyaret Etti

“Tarsus Kampüs Cezaevine Nakillere Çok Yakında Başlayacak”
Tarih: 28 Haziran 2017 Çarşamba 10:46
AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, Gazetemizi Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Ak Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, önümüzdeki günler içerisinde Tarsus Kampüs Cezaevine nakillerin yapılmaya başlanacağını söyledi.

Gazetemizi ziyaret ederek, Yazıişleri Müdürümüz Emre Geçim ile görüşen AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, kentimizde devam eden ve tamamlanan projelere ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Tarsus’un Alifakı köyünde yapılan Kampüs Cezaevi iç donanım işlerinin son aşamaya geldiğini söyleyen AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül, önümüzdeki günler içerisinde mevcut cezaevinden nakillerin başlanacağı ve şehir dışından da tutukluların geleceğini belirtti.

-YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR-

Tarsus’un kaderini değiştirecek olan projeler arasında ilk sırayı alan Sahil Bandı Projesinin alt yapı çalışmalarının devam ettiğini gazetemizi ziyareti sırasında ifade eden AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Gül, “Çukurova çıkışı otoban yolu bağlantısı devam ediyor. 8 km’lik yolun yüzde 50 kısımlık bölümü tamamlandı. Önümüzdeki beş ay içerisinde bu çalışma tamamlanacak. Elektrik içme ve atık su bağlantılarının kanallara döşeme işi ise sürüyor” diye konuştu.

-KONGRE SONRASI HEDEF:2019-

AK Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül, Genel Merkezleri tarafında belirlenecek kongre takvimi ile çalışmalarına başlanacağı ve sürecin sona ermesi ile birlikte 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlere hazırlanmak için çalışmalara başlayacaklarını kaydetti. 

Bu haber toplam 457 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2