:

:

:

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Aysalar'dan, TASİAD'a Ziyaret

AK Parti Mersin İl Yönetim Kurulu üyesi ve İl STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Zeynep Aysalar, Tarsus Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TASİAD) Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Tarih: 26 Eylül 2016 Pazartesi 10:43
AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Aysalar'dan, TASİAD'a Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Aysalar, ziyarette yaptığı konuşmada, teşkilat olarak kent bileşenleri ve yöneticileriyle buluşmaya devam ettiklerini söyledi.

 

Kent ve bölge ekonomisine yön veren iş dünyası ve sivil toplum kuruluşları yönetimleri ve başkanlarıyla bir araya geldiklerini ifade eden Aysalar, şunları kaydetti:

 

"Meslek odaları, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerinin kentin yönetiminde aktif rol oynaması gerektiğinden yola çıkarak Mersin ortak paydasında karşılıklı işbirliği düşünüyoruz. Bunun için de partimiz hem genel merkez hem de il ve ilçe örgütleri olarak STK'lara büyük önem veriyoruz. Kentteki STK'lar ve yöneticileri ile sık sık bir araya gelerek görüş alış verişinde bulunuyoruz ve kentimizin, bölgemizin sorunlarını karşılıklı görüşüp, masaya yatırıyoruz."

 

TASİAD Başkanı Yakup Ateş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölgenin kalkınması ve gelişmesi için önemli bir sivil toplum kuruluşu olduklarını söyledi.

 

Tarsus'a yapılacak olan Çukurova Bölgesel Havaalanı, Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi gibi devasa yatırımların bir an önce başlamasını isteyen Ateş, "TASİAD olarak Tarsus ve Mersin ortak paydasında kentimizin ve bölgemizin sosyal, ekonomik ve kültürel yönden gelişmesi, bölge halkının refah düzeyinin yükselmesi için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Bölgeye katkılarımız her zaman devam edecek." diye konuştu.

 

Bu haber toplam 629 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2